VIDEO

Montaža pvc stolarije na Borongaju- limenke


Fast Tube by Casper

Ovo je video koji prikazuje ugradnju pvc stolarije na Borongaju, naselju koje je poznato po "limenkama" tj zgradama koje su se radile nakon poplave u Zagrebu tako da imaju limenu fasadu. Naš zadatak je bio da se poboljša ta limena fasada sa slojem izolacije u vidu kamene vune, zamijenili smo staru kamenu vunu i stavili novu. Nakon toga smo pripremili teren za zidanje zida od siporexa ( uklonili parket, uklonili glazuru do betona), demontirali staru pvc stolariju. Nakon što se je zid otvrdnuo postavili smo novu pvc stolariju, ugradili izo low-e troslojna stakla, ugradili opšavne limove izvana i postavili unutarnje pvc klupčice.

Montaža klizne stijene i prozora u Maksimiru


Fast Tube by Casper

Na ovom videu prikazujemo montažu pvc klizne stijene i prozora. Klizna stijena je iz četiri segmenta od kojih su dva klizna koja se kližu svaki na jednu stranu a dva su fiksna dijela. Klizna stijena je opremljena sa rolo komornicima, roletama iz tri dijela, zaključavanje izvana i iznutra, troslojna stakla sa duplim low-e premazom i punjena plinom. Na prozore smo ugradili rolo komornike, rolete na izbačaj i gecco sistem za prozračivanje

Knežija- izrada i ugradnja plastične stolarije i završni limarski radovi


Fast Tube by Casper

Video prikazuje postavljanje pvc stijena na lokaciji Knežija. Zgrade imaju fasadu od lima takozvane limenke tako da je u adaptaciju stolarije bilo potrebno uključiti i opšave od lima nakon ugradnje pvc stolarije. Prvo smo zaštitili pod kako prilikom demontaže se ne bi dogodilo da se ošteti lak na parketima, demontirali smo staru stolariju na način da smo prvo pronašli željezne limove s kojima je stara stolarija pričvršćena i odrezali ih. Nakon toga ide sve lakše, velike su stijene pa treba pripaziti kako se demontira jer je velika visina pa postoji i svojevrsni rizik. Stijene smo radili od dva dijela i sastavili ih turbo vijcima i spojnom letvom, također silikon između kutija. Nakon ugradnje još smo postavili opšavne limove i obradili unutarnje zidove oko stijena

Sloboština- izrada pvc stolarije ( akrilna smeđa boja), montaža, rolo komornici, low-e staklo


Fast Tube by Casper

Na ovom videu prikazujemo ugradnju akrilne pvc stolarije u smeđoj boji. Radi se o zagrebačkom naselju Sloboština. Stan je na četvrtom katu tako da smo dio stolarije morali preko konopa dignuti u stan. Demontirali smo staru stolariju, učvrstili smo drvene letvice koje služe kao maska pored prozora i krenuli smo sa ugradnjom nove stolarije. Prozori imaju ugrađeno low-e staklo, škare koje služe za otvaranje krila sa distancom, rolo komornike, natur alu klupice.

Hrvatsko Zagorje, Kostel izrada i montaža pvc stolarije na obiteljskoj kući


Fast Tube by Casper

Na ovom videu prikazujemo montažu pvc prozora, ulaznih vrata u Hrvatskom Zagorju, Kostel. Radi se o obiteljskoj kući na kojoj smo demontirali staru pvc stolariju i ugradili novu. Prozori nemaju rolete tako da smo morali postavili željezne kutnike na betonske nadvoje. Također prozori imaju dobru toplinsku izolaciju jer su ugrađena troslojna stakla sa dva sloja low-e premaza.